Selecteer een pagina

Emiliozappa design projects is in 2005 opgericht door Emil Schröder. We zijn een ontwerpbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerp van huisstijlen en logo’s. Vanuit de behoefte van vooral het midden- en kleinbedrijf bieden we betaalbare oplossingen. Wij werken met een pool van freelancers op het gebied van grafisch ontwerp, maar we hebben ook andere specialismen in huis.

Onze kracht
We werken vanuit flexplekken, hebben dus geen eigen kantoor en ook geen hoge overheadkosten. Daardoor kunnen wij concurrerend werken. Bij ons geen ellenlange vergaderingen. Samen met onze klanten boeken wij de beste resultaten voor hen.

Werkwijze
We hanteren geen uurtarieven en bieden vaste prijzen aan. Die vooraf duidelijk zijn met een heldere werkomschrijving. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Het eerste verkennende gesprek is altijd gratis. Na een analyse van jouw wensen sturen we je een offerte met daarin ons stappenplan. Na aanvaarding van de offerte factureren we in fases. 30% bij aanvang van de werkzaamheden, 30% op een tussentijds vastgesteld ijkmoment en 40% bij oplevering van het project.

We werken samen met studio van pelt in Amsterdam en DC Art Company in Grenada, West Indies.

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

GEREALISEERDE PROJECTEN

ISLAND VISION TOURS
Island Vision Tours is een kleine tour operator die zich heeft gespecialiseerd om toeristen naar de kleine onbewoonde eilanden voor de kust van Grenada, West Indies te brengen. De gasten kunnen daar de hele dag genieten van azuurblauw water en witte stranden. Terwijl IVT een vis vangt en op de barbecue bereidt. 

SPOTON LICHTONTWERP 2020
Twee jaar geleden hebben we voor Spoton Lichtontwerp een logo ontwikkeld dat toen goed bij ze paste. Omdat de werkzaamheden van Spoton zijn gewijzigd was er behoefte om het logo onder handen te nemen. Uiteindelijk is besloten om een volledig nieuw logo te ontwikkelen, waarbij we hebben getracht de vorm van licht te vatten in een beeld. www.spotonlichtontwerp.nl

AKOESTIEK OP WERK
Akoestiek op Werk levert custom made oplossingen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Emiliozappa design projects maakte het logo. akoestiekopwerk.nl

PRAKTIJK LABADIE
Praktijk Labadie richt zich op systeemtherapie en relatietherapie. We wilden af van de hartjes en andere ‘lieve’ beelden. Relatietherapie gaat niet alleen over het helen van relaties, maar kan ook gaan over een ordentelijke afhandeling ervan. De olifant staat voor een hechte familie, voor eerlijkheid en liefde. De olifant vecht voor zijn plek in de roedel. Wij vonden het een goed uitgangspunt voor een beeldmerk voor deze stoere relatietherapeute. 

STICHTING GRENADAID
Stichting Grenadaid zet zich in voor weeskinderen op het Caribische eiland Grenada. Deze kinderen worden volledig aan hun lot overgelaten en Grenadaid zorgt ervoor dat zij kunnen verder leren. Een vak leren of een klein bedrijf, zoals een kapperszaak, kunnen beginnen. Wij hebben voor Grenadaid een logo ontwikkeld en een huisstijl ontworpen. Grenadaid is afhankelijk van giften en donaties. www.grenadaid.nl

PROF•ART
Voor een freelance schrijver en docente hebben we een professionele huisstijl gemaakt. Met een knipoog naar een prop papier. De schrijver die haar eerste pogingen niet goed genoeg vindt en het tot een prop in de prullenbak werpt. De lerares die met haar rug naar de klas een prop papier tegen het schoolbord hoort gooien. Dit is de grafische verwijzing van die prop papier.

BRANDSPARKLE
Digital marketing, merk, projectmanagement, content creation bureau. Brandsparkle.nl helpt met het scherp stellen van je merk zodat je off- en online sterk wordt. Emiliozappa design projects heeft op basis van de naam, de persoon en de uitstraling een huisstijl gecreëerd en daarbij behorende info graphics. Brandsparkle opereert in het luxe segment. Het logo straalt kwaiteit en klasse uit.

 

OUTTARANGE
Outtarange is een band in Grenada, West Indies. Zij spelen voornamelijk Soca en Dancehall. Voor het jaarlijkse carnival hebben ons gevraagd om de zaken professioneler te maken. In samenwerking met een Nederlandse producer hebben we hun muziek onder de loep genomen en opnieuw geproduceerd. Daarnaast hebben we een logo voor ze ontwikkeld, platenhoezen ontworpen, een photoshoot georganiseerd en t-shirts laten drukken.

•473 verwijst naar de telecom landcode van het eiland.

THUMBS UP FOOD NEW ZEALAND
Zoals overal ter wereld wordt het steeds belangrijker om te weten hoe ons voedsel wordt geproduceerd. In Nieuw Zeeland is Thumbs Up Food een keurmerk geworden van biologische (streek)producten. Dit initiatief is ontstaan doordat biologische boeren graag wilden laten zien dat hun producten zich onderscheiden van die uit de bio-industrie. Thumbs Up staat voor eerlijk geproduceerde landbouwproducten uit Nieuw Zeeland.

MOTIFY.NL
Motify is een klantbeoordelingssysteem in winkels, tankstations en op andere plaatsen waar direct contact is tussen klant en bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld ook bij een balie van een overheidsinstantie zijn. De klant kan op eenvoudige wijze aangeven of hij of zij tevreden was met de dienstverlening door een van de drie knoppen in te drukken. Het logo is gebaseerd op een smiley.

SPOT ON LICHTONTWERP
Spot On Lichtontwerp is een studio voor creatief architectonisch lichtontwerp. We wilden iets anders maken dat recht doet aan het creatieve proces van Spot On. Vanuit de gedachte van gereflecteerd licht in een autoruit is een vorm ontstaan die ook het architectonische verbeeldt.