Selecteer een pagina

Wij zijn een klein ontwerpbureau dat is gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen en logo’s. In 2005 opgericht vanuit de behoefte van vooral het Midden- en Kleinbedrijf om betaalbare oplossingen aan te bieden. Wij werken samen met studio van Pelt in Amsterdam en DC Art Company in Grenada, West Indies.

Onze kracht
Wij werken vanuit flexplekken en hebben geen dure kantoren. We hebben bijvoorbeeld ook geen overhead, waardoor we concurrerend kunnen werken. Bij ons geen ellenlange vergaderingen. We zien in dat we samen met onze klanten het beste resultaat boeken.

Werkwijze
We hanteren geen uurtarieven, maar bieden vaste prijzen aan. Die vooraf duidelijk zijn en waarin de werkzaamheden nauwkeurig zijn beschreven. Dus geen verrassingen achteraf. Het eerste verkennende gesprek is altijd gratis. Nadat we een analyse hebben gemaakt van jouw wensen, sturen we je een offerte met een duidelijk omschreven stappenplan. We factureren op basis van 30-30-40%, dus bij aanvang van de werkzaamheden, tussentijds op een nader vast te stellen ijkmoment en bij oplevering van het project.

GEREALISEERDE PROJECTEN

AKOESTIEK OP WERK
Akoestiek op Werk levert custom made oplossingen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Emiliozappa design projects maakte het logo. akoestiekopwerk.nl

PRAKTIJK LABADIE
Praktijk Labadie richt zich op systeemtherapie en relatietherapie. We wilden af van de hartjes en andere ‘lieve’ beelden. Relatietherapie gaat niet alleen over het helen van relaties, maar kan ook gaan over een ordentelijke afhandeling ervan. De olifant staat voor een hechte familie, voor eerlijkheid en liefde. De olifant vecht voor zijn plek in de roedel. Wij vonden het een goed uitgangspunt voor een beeldmerk voor deze stoere relatietherapeute. 

STICHTING GRENADAID
Stichting Grenadaid zet zich in voor weeskinderen op het Caribische eiland Grenada. Deze kinderen worden volledig aan hun lot overgelaten en Grenadaid zorgt ervoor dat zij kunnen verder leren. Een vak leren of een klein bedrijf, zoals een kapperszaak, kunnen beginnen. Wij hebben voor Grenadaid een logo ontwikkeld en een huisstijl ontworpen. Grenadaid is afhankelijk van giften en donaties. www.grenadaid.nl

PROF•ART
Voor een freelance schrijver en docente hebben we een professionele huisstijl gemaakt. Met een knipoog naar een prop papier. De schrijver die haar eerste pogingen niet goed genoeg vindt en het tot een prop in de prullenbak werpt. De lerares die met haar rug naar de klas een prop papier tegen het schoolbord hoort gooien. Dit is de grafische verwijzing van die prop papier.

BRANDSPARKLE
Digital marketing, merk, projectmanagement, content creation bureau. Brandsparkle.nl helpt met het scherp stellen van je merk zodat je off- en online sterk wordt. Emiliozappa design projects heeft op basis van de naam, de persoon en de uitstraling een huisstijl gecreëerd en daarbij behorende info graphics. Brandsparkle opereert in het luxe segment. Het logo straalt kwaiteit en klasse uit.

 

OUTTARANGE
Outtarange is een band in Grenada, West Indies. Zij spelen voornamelijk Soca en Dancehall. Voor het jaarlijkse carnival hebben ons gevraagd om de zaken professioneler te maken. In samenwerking met een Nederlandse producer hebben we hun muziek onder de loep genomen en opnieuw geproduceerd. Daarnaast hebben we een logo voor ze ontwikkeld, platenhoezen ontworpen, een photoshoot georganiseerd en t-shirts laten drukken.

•473 verwijst naar de telecom landcode van het eiland.

THUMBS UP FOOD NEW ZEALAND
Zoals overal ter wereld wordt het steeds belangrijker om te weten hoe ons voedsel wordt geproduceerd. In Nieuw Zeeland is Thumbs Up Food een keurmerk geworden van biologische (streek)producten. Dit initiatief is ontstaan doordat biologische boeren graag wilden laten zien dat hun producten zich onderscheiden van die uit de bio-industrie. Thumbs Up staat voor eerlijk geproduceerde landbouwproducten uit Nieuw Zeeland.

MOTIFY.NL
Motify is een klantbeoordelingssysteem in winkels, tankstations en op andere plaatsen waar direct contact is tussen klant en bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld ook bij een balie van een overheidsinstantie zijn. De klant kan op eenvoudige wijze aangeven of hij of zij tevreden was met de dienstverlening door een van de drie knoppen in te drukken. Het logo is gebaseerd op een smiley.

SPOT ON LICHTONTWERP
Spot On Lichtontwerp is een studio voor creatief architectonisch lichtontwerp. We wilden iets anders maken dat recht doet aan het creatieve proces van Spot On. Vanuit de gedachte van gereflecteerd licht in een autoruit is een vorm ontstaan die ook het architectonische verbeeldt.