Select Page

Het Barth-Misset Fonds voor dierenwelzijn in de veehouderij.
Het Barth-Misset Fonds wil de verblijfs- en transportomstandigheden van dieren in de veehouderijketen verbeteren. Het fonds financiert innovatieve projecten die deze missie ondersteunen. Daarnaast wil het fonds een platform zijn voor het maatschappelijk debat over dierenwelzijn door debatten, seminars en lezingen te organiseren. Bij het verwezenlijken van haar doelen streeft het Barth-Misset Fonds naar dialoog en samenwerking met de industrie en naar verandering van binnenuit.

www.barthmissetfonds.nl

 

Sporten met je buurtjes is een buurtinitiatief om samen met de buurt in beweging te zijn. Onder begeleiding van een professionele sportleraar kunnen groepjes van 6 personen buiten in het park sporten.

Brandsparkle is overtuigd van de kracht van merken. Groot of kleiner, elk merk kan sterk zijn. Heb je hulp nodig met je merk? Oriëntatie, een digitaal marketing advies plan, business development, content creatie of project management, neem dan contact op.

 

Brandsparkle is opgericht door Kate Maat een sprankelende, doortastende marketing professional. Zij kan vertrouwen op een gevarieerde en solide ervaring in diverse sectoren; luxury, high-street premium brands, not for profit, real-estate en design.

www.brandsparkle.nl

Island Vision Tours in Grenada West Indies biedt boottrips aan naar het onbewoonde Sandy Island. Een paradijs voor een dagje zon, zee, strand. 

www.islandvisiontours.com

Thumbs Up Food is een Nieuw-Zeelands agrarisch kwaliteitslabel dat aangeeft of landbouwproducten aan bepaalde biologische voorwaarden voldoen. Het is een initiatief van landbouwers die hiermee hun locale producten onder de aandacht willen brengen.  

Productiviteit van medewerkers hangt af van een aantal factoren, waar akoestiek er een van is. Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen om de akoestiek te verbeteren waardoor de rust op de werkvloer terugkeert en de productiviteit van medewerkers verhoogd wordt.

www.akoestiekopwerk.nl

Spot On is een lichtontwerp-studio met Amsterdam als thuisbasis. Door ‘het gewone’ bijzonder te maken met behulp van licht brengen we sfeer, schoonheid en plezier in een ruimte. Onze ontwerpen zijn bijzonder door de toepassing van effecten die zijn ingegeven door de speelsheid van natuurlijk licht en lichttechnieken in speelfilms. Met onze eigenzinnige manier van kijken maken we een achtergrond die ervoor zorgt dat mensen hun omgeving op een andere, verrassende manier beleven.

www.spotonlichtontwerp.nl